My name is Death!

"Now I have become Death, the destroyer of worlds."
Sunt eu cel care sfidez timpul.
Sunt eu cel care sortez suflete.
Sunt eu cel care strabat spatiul.
Sunt eu cel care iti macin gandul.

Alatura-te mie de buna voie caci va veni ziua cand te voi lua orice ai face. Si imi doresc sa pornim la drum ca prieteni. Imi doresc sincer ca a noastra calatorie spre purgatoriu sa nu fie macinata de liniste. Caci de liniste am parte de o eternitate. Fii mai bine impacat. Bucura-te ca ai avut sansa sa existi. Nu ai niciodata certitudinea zilei de maine...asa ca de ce sa mori neimpacat? De ce sa nu ma accepti ca pe o parte a ta ?
 Nu mai numara clipele. Este degeaba. Timpul trece mai frumos cand nu stai cu ochii pe el mereu...este destul de emotiv.
Fa pace cu sufletul tau. Un suflet destramat se sfarama cand paraseste trupul. Un suflet sfaramat este mut...si iar am parte de o excurie plictisitoare.
Calatoreste. Eu sunt mereu cu tine. Nu imi permit sa cutreier lumea singur...cine stie...poate mori si atunci...cine te calauzeste? Hmm?! Dar prin tine vad tot. Eu sunt in toata lumea si in toate lumile! Nu poti cuprinde cu gandirea cat si cate am vazut.
Si nu in ultimul rand...nu te mai plange si nu te mai gandi la mine atat de mult. Ai avantajul ca ai viata in tine inca...asa ca traieste. Fii fericit. Vezi locuri noi. Fa ceea ce iti place. Iubeste. Nu lasa pe nimeni in calea ta.
Hai, eu am drumurile mele si tu pe ale tale. Si bucura-te...nu ti-a sunat ceasul...inca!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Simboluri arhaice romanesti si simbolistica lor (Getica,Vasile Parvan)

Dimensiunea iubirii

Să-mi fii